Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

FIESTAS LOCAL San Vicente del Raspeig

El premi “Compromís i Foc 2022” recau en la Foguera Parque Lo Torrent-La Huerta

Compromís ha concedit la 13a edició dels premis “Compromís i Foc” al Ninot amb millor crítica política actual a la Foguera Parque Lo Torrent-La Huerta. L’acte de lliurament del guardó ha comptat amb la presència del jurat proposat per Compromís, Jordi Olaya, del seu portaveu a l’Ajuntament de Sant Vicent, Ramon Leyda, de la secretària local, Begoña Monllor, de membres de l’executiva local i militants d’aquesta formació política, així com de la presidenta de la Foguera, Laura Ferrando, de les belleses i dames d’honor.

Begoña Monllor, secretària local de Compromís per Sant Vicent ha deixat palesa la seua satisfacció per “la il·lusió i l’esforç, després de dos anys sense festes, de les dones i els homes de la Foguera Parque Lo Torrent-La Huerta. Aquest és el nostre homenatge a la seua contribució a les festes de Sant Vicent”.

Finalment, Monllor ha explicat que “el Ninot premiat reuneix bellesa i significat, en aquest cas, a favor de la conservació de la natura i contra el canvi climàtic. També, valorem per descomptat la seua originalitat, enginy, creativitat i qualitat estètica els quals s’uneixen a l’ambientació del motiu de la foguera”.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *