Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Sant Joan d'Alacant

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar i aprovar uns pressupostos des de fa 3 anys. L’alcalde Santiago Roman porta incomplint la seua paraula de presentar pressupostos des d’inici de legislatura, funcionant en el dia a dia amb modificacions de crèdit. Ja ha passat un any, i encara no tenim pressupostos, amb els perjudicis per a la economia local i el deteriorament dels serveis públics:

  • Correm el risc de desequilibrar els pressupostos públics, i a no complir amb la legislació vigent. Aspectes que ens poden portar a ser intervinguts per l’autoritat econòmica.
  • Haurem de recórrer als préstecs, endeutant l’ajuntament i disminuint els serveis públics municipals.
  • Per tal de quadrar l’economia municipal, s’està iniciant la venda de patrimoni Municipal. Com és la venda de sol municipal per a la construcció d’habitatge, augmentant la densitat poblacional i augmentant la demanda de serveis.
  • A partir de gener de 2025 no podrem accedir a les  futures subvencions per no reunir els requisits econòmics que la llei marca, Disminuint la nostra capacitat inversora i d’augment dels serveis municipals.
  • La falta de pressupostos afecta a la falta de lideratge d’aquesta institució, creant desconcert i falta d’objectius entre el personal treballador públic. Coarta i disminueix el debat públic, la construcció d’objectius com a poble i empobreix la democràcia local.
  • La falta de pressupost i de projectes clars, fan el nostre poble menys atractiu per a les empreses que busquen entorns de qualitat, afectant, per tant, als llocs de treball al que podrien aspirar els nostres conciutadans.

El govern del PP pot portar a una crisi sense precedents a la institució municipal, per falta d’una correcta acció de govern i per falta de model de ciutat per a Sant Joan.

Es necessari un canvi de rumb, amb polítiques més clares i definides que retornen al nostre poble a l’enfortiment de la nostra personalitat valenciana i al dinamisme que ens ha caracteritzat durant els últims 70 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *