Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Sant Joan d'Alacant

Compromís proposa la creació d’un servei municipal de comandes a domicili

El grup municipal Compromís Sant Joan ha proposat a la comissió per la crisi de la COVID-19 la necessitat que l’Ajuntament cree un servei propi per a fer comandes d’alimentació i altres productes mentre dure la crisi sanitària a grups de risc com persones malaltes cròniques, amb mobilitat reduïda, o majors.

L’actual crisi sanitària està sent especialment dura per a les persones majors que viuen a soles o les que patixen alguna malaltia, ja que tenen un major risc de desenvolupar símptomes greus i les seues eixides al carrer per comprar s’han de limitar encara més. A més, la creació d’un servei d’este tipus ajudaria a potenciar el xicotet comerç local en un moment tan complicat per a PIMEs i autònoms, i reduiria els desplaçaments a grans aglomeracions de persones, potenciant els efectes que el confinament té en la reducció de casos positius. 

Tot i que encara no es coneix amb certesa quan ni com s’eixirà d’esta crisi, els experts indiquen que podríem patir una segona onada d’infeccions en la propera tardor o l’hivern, per això esta mesura tindria una utilitat més enllà del confinament actual. “Establir un servei propi de comandes a domicili ens ajudaria a tindre preparada la logística per a futuribles onades de contagi i, per tant, ens donaria recursos per protegir a les veïnes i veïns que més ho necessiten sense repercutir tan negativament en l’activitat econòmica més propera, la local”, ha manifestat el portaveu de Compromís, Sergio Agueitos. 

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *