Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

El Campello FIESTAS LOCAL

El pelotari ‘Martines’ engrandeix la seua llegenda guanyant l’onzè títol de Lliga a ‘llargues’

El pilotari campeller Josep A. Martínez Asensi, ‘Martines’, ha tornat a aconseguir un nou títol de campió de Lliga i engrandeix la seva llegenda a l’esport autòcton de la pilota valenciana.

‘Martines’, proper a complir 53 anys, liderà l’equip de Sella, de primera categoria en la modalitat de ‘llargues’, en què està enrolat les dues últimes temporades, davant la impossibilitat de fer-ho amb el Campello, per no tenir la nostra localitat d’un conjunt a l’elit.

La partida programada a 10 jocs, es va disputar la vesprada-nit del passat dissabte 30 de juliol al poble d’Agost, amb les càmeres de la televisió autonòmica ‘À punt’ en directe, i es va haver de suspendre per falta de llum, quan el marcador indicava 9 jocs a 7, favorable als de Sella envers Parcent. Davant d’aquesta circumstància, l’organització va donar com a vencedor de la final l’equip que estava al capdavant del caseller i que igualment havia estat primer a la fase regular.

Amb l’aconseguit el cap de setmana passat, Josep A. Martínez suma 11 títols de lliga, 9 d’ells capitanejant l’equip campeller i es manté al front dels jugadors no professionals més guardonats de la història del genuí esport valencià de la pilota a mà.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *